Τρόποι Πληρωμής

Το CANTE σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, για τη διευκόλυνσή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να επιλέξετε τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα με τις συνήθειές σας και σας εξυπηρετεί περισσότερο. Επιλέξτε ανάμεσα σε πληρωμή

Αντικαταβολή 

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier «Speedex», όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Σημείωση: Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€, και προστίθεται στο κόστος της παραγγελίας σας.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα. Όλες οι συναλλαγές προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας. Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας.Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Δικαιούχος: Webapp LTD
Τράπεζα: iCard AD

IBAN: BG54INTF40015077408486
BIC / Swift: INTFBGSF

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να  καλέστε στο 6946650343 για να μας ενημερώσετε και να σταλεί η παραγγελία σας.
 Η παραγγελία αποστέλεται μόνο μετά την καταβολή του συμφωνηθέντος τιμήματος σε έναν από τους υποδειχθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς. Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών από την ημέρα που υποβάλετε την παραγγελία, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.