Κι όμως υπάρχει ένα tip που αν το ακολουθήσεις θα βρεις κι εσύ τα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση σου.

Αν αναζητάς αληθινά μυστικά γύρω από τον μαγικό κόσμο του shopping τότε, κακά τα ψέμματα, κανείς δεν μπορείς να σε καθοδηγήσει πιο σωστά από τις fashion editors που παίζουν τα κόλπα των high street brands στα δάκτυλα.

Eίναι οι fashion editors που μας έχουν αποκαλύψει τα τρικς για να εντοπίζουμε πολύ πιο εύκολα τα κομμάτια που αξίζουν περισσότερο στις μεγάλες εταιρίες γρήγορης ένδυσης, εκεί όπου η γκάμα είναι τεράστια, οι επιλογές αμέτρητες και όταν ψάχνεις κάτι αληθινά καλό είναι πιθανόν να σου πάρει ώρες ολόκληρες. Είναι επίσης εκείνες που μας έχουν δείξει τον τρόπο να εντοπίζουμε στα Zara τα κομμάτια που θα εξαντληθούν άμεσα, προσθέτοντας μεγάλη ποσότητα items στο καλάθι μας προκειμένου να δούμε πόσο κομμάτια υπάρχουν ακόμα σε απόθεμα.

Τώρα έρχονται να μας βοηθήσουν άλλη μία φορά, αποκαλύπτοντας το tip που θα μας λύσει τα χέρια στο τεράστιο, ιντερνετικό κατάστημα των H&M.  Και αυτό δεν είναι άλλο από τον τρόπο να εντοπίσουμε και τελικά να αγοράσουμε το πιο ποιοτικά κομμάτια του brand, εκείνα που δείχνουν πολύ πιο ακριβά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

 

Το κόλπο είναι πάρα πολύ απλό. Στα φίλτρα υπάρχει μία φανταστική επιλογή που θα σε βοηθήσει να δεις σε χρόνο μηδέν μαζεμένα όλα τα εξαιρετικά κομμάτια της Σουηδικής εταιρίας. Πώς; Ενεργοποιώντας απλά την επιλογή high quality ή γράφοντας τις λέξεις high quality στο search.

Κάπως έτσι θα εμφανιστούν μπροστά σου όλα τα σούπερ ποιοτικά κομμάτια του brand, από ολόμαλλα παλτό και δερμάτινα παντελόνια μέχρι πουλόβερ από κασμίρι και δερμάτινα loafers.

Aν αναζητάς τον δρόμο για λίγο πιο προσιτά ψώνια με πολύ υψηλή ποιότητα και στυλ αυτή είναι σίγουρα μία καλή αρχή.