Το Καλοκαίρι είναι πλέον εδώ.  Η θερμοκρασία ανεβαίνει κι εσείς πρέπει να προσέξετε μερικά μικρά, beauty λάθη που κάνετε ώστε να παραμείνετε δροσερές.

Βγήκατε πλέον από το σπίτι και το πιθανότερο είναι να κινείστε και πάλι στο κέντρο και να πηγαίνετε στο γραφείο σας. Από εδώ και στο εξής λοιπόν πρέπει να ακολουθήσετε τη νέα, καλοκαιρινή ρουτίνα  ομορφιάς ειδικά τις μέρες που η το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο

Είμαστε σίγουρες ότι δεν θέλετε να εμφανιστούν στην επιδερμίδα σας πρόωρα σημάδια γήρανσης, κηλίδες και πανάδες. Και πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι χωρίς αντηλιακό παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος για μελάνωμα και καρκίνο του δέρματος.

Πούδρα. Πρόκειται για ένα προϊόν που πρέπει να αφήσετε στην άκρη για λίγο. Καταλαβαίνουμε ότι η λιπαρότητα και η γυαλάδα είναι υπερβολικές όταν κάνει ζέστη.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε το πρωί primer και μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Μέσα στη μέρα  σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε blotting papers που θα απορροφήσουν τη λιπαρότητα.

Πηγή: Faysbook.gr