Ξαναμαθαίνουμε πως να πλένουμε τα χέρια μας, ακούμε πως δεν πρέπει να ακουμπάμε το πρόσωπο μας και παίρνουμε ένα σωρό μέτρα για την υγεία μας. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε περισσότερη καθαριότητα και υγιεινή και για τα ρούχα μας;

Εάν παρατηρείτε λεκέδες που επιμένουν, χρώματα που θαμπώνουν, λευκά που γκριζάρουν και μυρωδιές που παραμένουν, καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα από το απλό απορρυπαντικό για να εξασφαλίσετε απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή για τα ρούχα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε; Κάτι πολύ εύκολο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενισχυτικό πλύσης.

Κάτι παραπάνω από απλό αφαιρετικό για τους λεκέδες, το ενισχυτικό σας έχει τη δύναμη να κάνει πολλά περισσότερα:

  • Αρχικά, το ενισχυτικό πλύσης έχει ισχυρή καθαριστική δράση, με ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες των ρούχων και αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε βρωμιά από τα ρούχα. Ακόμα κι αυτές που δε φαίνονται προσφέροντας υγιεινή προστασία.

Extra health tip! Προστατέψτε την υγεία σας, πλένοντας τα ρούχα σας συχνά! Χρησιμοποιήστε το ενισχυτικό πλύσης σε λίγο πιο υψηλές θερμοκρασίες και μην ανησυχείτε: το σωστό ενισχυτικό μπορεί να σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό με σεβασμό στα χρωματιστά, αλλά και τα λευκά σας.

  • Δεύτερον, το ενισχυτικό αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
  • Eάν τα ρούχα σας μυρίζουν ιδρώτα ακόμα κι αν τα έχετε βγάλει μόλις από το πλυντήριο, αυτό οφείλεται στα μικρόβια που έχουν απομείνει στα υφάσματα των ρούχων σας. Με το ενισχυτικό μπορείτε να αποχωριστείτε τις μυρωδιές για τα καλά.
  • Τέλος, το ενισχυτικό οξυγονώνει τις ίνες των ρούχων φρεσκάροντας τα εις βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα (από μετάξι και μαλλί ως κασμίρι), κάνοντας να μοιάζουν πραγματικά σαν καινούργια.

Ψάχνετε να βρείτε το ενισχυτικό που σας ταιριάζει; Τότε, σας προτείνουμε το ACE Gentile, σε υγρό ή σε σκόνη. Χάρη στο ειδικό μόριο Η8, το ACE Gentile είναι το απαλό λευκαντικό που σας προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό σε κάθε πλύση. Το Ace Gentile αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις οσμές αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σου, ενώ διατηρεί τα χρώματά τους έντονα και ζωηρά!

Πηγή: