Τι να προτιμήσετε και τι να αποφεύγετε όταν φοράτε κολάν.

Η εποχή που το κολάν ήταν συνυφασμένο με το γυμναστήριο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, τα leggings αποτελούν σταθερή αγάπη των περισσότερων fashion aficionados, με ολόκληρα outfits να στήνονται γύρω από αυτά.

Η δυνατότητά τους να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τα κάνουν αγαπημένο κομμάτι όλων εμάς που αγαπάμε το stylish ντύσιμο αλλά λατρεύουμε και την άνεση. Είτε το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας sneakers για μια βόλτα στο γυμναστήριο ή έναν χαλαρό καφέ με τις φίλες σας, είτε επιλέξετε να τα φορέσετε στη δουλειά ή το cocktail date με τις κολλητές, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απρόσμενα κομψό.

Με πολλές από εμάς να έχουμε ήδη υποκύψει σε αυτό το trend, υπάρχουν πάντα κάποιοι μικροί κανόνες που θα κάνουν τα σύνολά μας με leggings να δείχνουν κομψά και κατάλληλα για διάφορες περιστάσεις, ακόμα και εκτός γυμναστηρίου.

Don’t: Πολύ επίσημα tops

Do: Προτιμήστε: αθλητικά φουτεράκια ή πουλόβερ

Τα φαρδιά πουλοβεράκια είναι ότι πρέπει για να δώσουν ένα ωραίο ύφος στα κολάν και τα leggings σας, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά.

Don’t: Τακούνια

Do: Sneakers ή φλατ μποτάκια

Νομίζω πως είναι αυτονόητο. Όσο κι αν θέλουμε να το ενσωματώσουμε και σε πιο επίσημες περιστάσεις, ένα κολάν πάντα θα δείχνει καλύτερο με κάτι φλατ παρά με μπότες ή ψηλοτάκουνα.

Don’t: Τσάντα γυμναστηρίου

Do: Μία κομψή handbag

Αν δεν θέλετε να δείχνετε σα να βγήκατε μόλις από το γυμναστήριο, συμπληρώστε το σύνολο με μία πιο chic τσάντα.

Don’t: Πολλά κοσμήματα

Do: Ελάχιστα ή και καθόλου

Αφήστε τα statement κοσμήματα για άλλα outfits και κινηθείτε σε μίνιμαλ ύφος όταν φοράτε τόσο αθλητικά κομμάτια.

Πηγή: jenny.gr