Όταν μία γυναίκα συνειδητοποιεί ό,τι μεγαλώνει αρχίζει να ψάχνει τρόπους για το πώς θα δείχνει πιο νέα και φρέσκια. Το μακιγιάζ είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει καθώς το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της νιότης. Υπάρχουν μικρές βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ σας που θα σας κάνουν αμέσως να νιώσετε πιο νέα και όμορφη. Φυσικά, το μυστικό δεν κρύβεται στο πολύ foundation, στις ψεύτικες βλεφαρίδες και στο έντονο περίγραμμα στα χείλη αλλά αντιθέτως στη διατήρηση μίας πιο minimal αισθητικής στο make up look σας.

Συγκεντρώσαμε τις τέσσερις κινήσεις ματ που πρέπει να κάνετε στο μακιγιάζ για να νιώθετε αλλά και να δείχνετε νεότερη:

1.  Χρησιμοποιήστε λίγο foundation και αναμείξτε το με τη κρέμα ημέρας σας, έπειτα με ένα σφουγγαράκι απλώστε το στην επιδερμίδα σας δημιουργώντας μία λεπτή στρώση. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι απόλυτα φυσικό!

2.  Το ρουζ θα πρέπει να το τοποθετείτε ψηλά στα μάγουλα καθώς έτσι θα φαίνεται η επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και σφιχτή.

3. Οι φυσικές και nude αποχρώσεις στο κραγιόν είναι οι ιδανικές. Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη “ξεφουσκώνουν” και για να δείχνουν πιο πλούσια καλό θα είναι να επιλέγουμε γήινες αποχρώσεις. Αντί λοιπόν για ένα έντονο χρώμα επιλέξτε μία γήινη απόχρωση χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών για το περίγραμμα και για το τελείωμα μπορείτε να βάλετε ελάχιστο lip gloss που θα σας προσφέρει λάμψη.

4. Δημιουργήστε ένα φωτεινό βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση χρησιμοποιώντας μολύβι ματιών πάνω και κάτω απο τα μάτια, αυτό θα κάνει αμέσως τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα.

Δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτές τις μικρές αλλαγές στο καθημερινό σας μακιγιάζ και το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί νιότη και φρεσκάδα!

Πηγή: jenny.gr