Το απόλυτο staple του χειμώνα επαναπροσδιορίζεται και ορίζει τις τάσεις.

Μια γρήγορη ματιά στα Instagram των πιο στιλάτων κοριτσιών και θα δείτε αμέσως πόσο δημοφιλές είναι το δερμάτινο παντελόνι. Αν και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κομμάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, οι νέες του παραλλαγές είναι αυτές που ευθύνονται για το ότι αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο κομμάτι που βρίσκουμε στη shopping list των fashionistas και αυτό που θα φορεθεί περισσότερο τον χειμώνα 2023.

Ως ένα από τα πιο ευέλικτα χειμερινά pieces το δερμάτινο παντελόνι είναι κατάλληλο για κάθε σωματότυπο. Ανάλογα με τη σιλουέτα σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε flared, straight, slouchy ή skinny δερμάτινα παντελόνια και να αναδείξετε το σώμα σας, διασφαλίζοντας την κομψότητα. Με μποτάκια, sneakers, loafers ή derbies, όπου και αν κλίνει το στιλ σας, δεν θα δυσκολευτείτε να το συνδυάσετε, ειδικά αν αγαπάτε το μίνιμαλ και απλό καθημερινό ντύσιμο.

 

Αν και το μαύρο είναι το πιο κλασικό χρώμα για ένα leather pant που θα φοράτε για χρόνια, εμείς θα προτείναμε να μη φοβηθείτε και τις άλλες αποχρώσεις. Είτε σε κάποια ουδέτερη όπως το καφέ, είτε σε κάποια ζωηρή όπως το ροζ και το κόκκινο, το χρωματιστό δερμάτινο παντελόνι είναι το τέλειο statement piece για πάρτι look του χειμώνα. Cool αλλά και σοφιστικέ ταυτόχρονα, θα ταιριάξει τόσο με τα high heels σας όσο και με τα glam top σας και θα σας καταστήσει best dressed μέσα σε λίγα λεπτά.

Από το καμπάνα στο balloon,  έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα 5 στιλ για κάθε γκαρνταρόμπα:

Straight

Καφέ

Cargo

Χρωματιστό

Flare

Πηγή: vogue.gr