Ηαγαπημένη σειρά Sex and The City επιστρέφει στις οθόνες μας. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη και εμείς αναμένουμε με χαρά να απολαύσουμε τις πρωταγωνίστριες σε νέες περιπέτειες. Μπορεί η Samantha να απουσιάζει αλλά σίγουρα οι νέες εκπλήξεις θα μας συναρπάσουν!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, να μην γράψουμε για τα αγαπημένα “πράγματα” της Sarah Jessica Parker, που όπως φαίνεται, δεν τα αποχωρίζεται ούτε στα γυρίσματα. Η ίδια μάς έδειξε τι έχει μέσα στην τσάντα της και η αλήθεια είναι ότι πολλές από εμάς θα θέλαμε να μάθουμε.

“Must haves. Trailer, dressing room,τσάντα haul εν όψει της προετοιμασίας για την πρώτη μέρα της φωτογράφισης”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα του Ιnstagram. Βέβαια, αυτό που μας εντυπωσίασε, είναι ότι έχει μαζί της το αγαπημένο της beauty tool για να κάνει μασάζ στο πρόσωπο.

Πρόκειται για το Sundree Cooling Facial Globe, το οποίο όπως έγραψε σε σχόλιο, το δίνει στην Elaine Offers Woulard, η οποία έχει αναλάβει το μακιγιάζ της στην νέα ταινία. “Είναι πολύ καλό πριν το μακιγιάζ αυτά τα πολύ, πολύ πρωινά!” (Ευχαρίστούμε, Jessica για το beauty hack!)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Πηγή: Jenny.gr