Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν το πραγματικό τους μέγεθος, με αποτέλεσμα να φορούν μεγαλύτερο ή μικρότερο σουτιέν από το κανονικό. Το να φοράτε το σωστό μέγεθος είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την άνεσή σας. Αυτός ο πίνακας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δική σας μέτρηση και να μάθετε με ακρίβεια τι σας ταιριάζει. Βρείτε το μέγεθος του στήθους σας.

1. Τοποθετήστε μια μεζούρα γύρω από τον κορμό σας, ακριβώς κάτω από το στήθος στο ύψος του διαφράγματος. Χρησιμοποιήστε έναν καθρέπτη για να είστε σίγουρη ότι η μεζούρα είναι ευθεία γύρω από το σώμα σας ακόμα και στην πλάτη σας καθώς επίσης και σε θέση παράλληλη με το πάτωμα.

2. Σφίξτε την μεζούρα γύρω από το σώμα σας. Θυμηθείτε ότι το σουτιέν τεντώνεται όταν το φοράτε ενώ η μεζούρα δεν είναι καθόλου ελαστική.

3. Με την μέτρηση σας ανατρέξτε στον πίνακα μετρήσεων μεγέθους για να βρείτε το νούμερο που χρειάζεστε.

Βρείτε το σωστό μέγεθος της cup.

1. Φορώντας ένα σουτιέν το οποίο σας εφαρμόζει σωστά τοποθετήστε τη μεζούρα γύρω από το πιο γεμάτο σημείο του στήθους σας, στο ύψος της θυλής, και μετρήστε χωρίς να σφίγγετε τη μεζούρα. Πάλι χρησιμοποιήστε ένα καθρέπτη για να είστε σίγουρη ότι η μεζούρα είναι σε σωστή ευθεία γύρω από το σώμα σας και σε παράλληλη θέση με το πάτωμα.

2. Επαναλάβετε τη μέτρηση 2-3 φορές για να σιγουρευτείτε για την μέτρηση που βρίσκεται.

3. Με τη μέτρηση σας ανατρέξτε στον πίνακα μετρήσεων cup για να βρείτε την αντιστοιχία.

Πηγή: domnastores.gr