Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφία με το φόρεμα που της χάρισε η πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη και είναι το ίδιο εντυπωσιακές.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν τα νέα της.

Η ίδια δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αγάπη που έχει στην οικογένεια της και μάλιστα όταν έγινε μαμά έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της για να αφοσιωθεί αρχικά στον μονάχογιό της, Σάββα. Λίγους μήνες μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, την Αναστασία.

Πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram από το σπίτι της οικογένειας της στη Μύκονο, όπου φοράει ένα εντυπωσιακό vintage μακρύ φόρεμα.

Όπως αποκάλυψε σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία το φόρεμα της το χάρισε η πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει!».

 

Η Ελένη Κόκκαλη είχε φορέσει το μάξι φόρεμα τον Ιούλιο του 2008 σε κοσμική εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα, είχε εμφανιστεί στη βάπτιση του Μάξιμου, του γιου των Πέτρο Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσίνου, η οποία είχε τελεστεί στις 12 Ιουλίου στη Μύκονο.

Πηγή: bovary.gr