Τα necklace bags είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης, σύμφωνα με τους top designers παγκοσμίως. Τα τσαντάκια που φοριούνται στον λαιμό είναι must και μας χρησιμεύουν πιο πολύ για στιλ και λιγότερο για να αποθηκεύουμε εκεί πράγματα όπως το κινητό μας, λεφτά, κάρτες και το αγαπημένο μας κραγιόν.

Πολλοί αποκαλούν τα συγκεκριμένα τσαντάκια dad bags επειδή μοιάζουν με αντίχτοιχα τσαντάκια που κρέμαγαν στον λαιμό τους οι μπαμπάδες μας παλαιότερες δεκαετίες. Ωστόσο οι σχεδιαστές έχουν εξελίξει ακόμα περισσότερο αυτή την τάση και μετατρέπουν τα τσαντάκια σε κοσμήματα προσθέτοντας κομψές αλυσίδες και κολιές αντί για τα κλασικά βαρετά λουράκια.

Έτσι μπορείς να επιλέξεις για τις πρωινές ώρες πιο απλά και μίνιμαλ σχέδια, ενώ το βράδυ φόρεσε πιο ιδιαίτερα τσαντάκια με αλυσίδες που εντυπωσιάζουν.

OMG! Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η τελευταία τάση στις τσάντες της άνοιξης!

Φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα τσαντάκι σαν και αυτό μόνη σου, παίρνοντας ένα πορτοφολάκι και περνώντας μια αλυσίδα στην άκρη του.

OMG! Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η τελευταία τάση στις τσάντες της άνοιξης!

Διάλεξε bold αποχρώσεις για να αναδείξεις ακόμα καλύτερα το τσαντάκι σου καθώς όπως καταλαβαίνεις ένα μαύρο τσαντάκι πάνω σε μαύρο top δεν θα φανεί ιδιαίτερα.

OMG! Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η τελευταία τάση στις τσάντες της άνοιξης!

Το λευκό χρώμα, οι bold αποχρώσεις (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, φούξια), αλλά και τα παστέλ και παλ χρώματα είναι θαυμάσιες επιλογές για να ολοκληρώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Πολλές fashionistas κρεμάνε στον λαιμό τους με κομψές αλυσίδες θήκες κινητού που επίσης φοριούνται πολύ στον λαιμό φέτος. Τέλος, ένα ακόμα αξεσουάρ στο οποίο αξίζει να προσθέσεις αλυσίδα είναι τα γυαλιά ηλίου. Η Bella Hadid λατρεύει να τα κρεμάει στον λαιμό της με αλυσίδα καθώς έτσι δίνουν περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις της.

Πηγή: