Και το συνδύασε με λευκά αξεσουάρ.

Η βασίλισσα Λετίσια είναι πάντα αλάνθαστη όσον αφορά στο στυλ- και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η βασίλισσα της Ισπανίας έδειχνε εκπληκτική με ένα μίντι φόρεμα που φόρεσε για να περευρεθεί σε δεξίωση για την Εθνική Ημέρα της Ισπανίας συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε ΣΤ’, και την κόρη τους, Σοφία.

Για την περίσταση, η Λετίσια επέλεξε ένα μίντι φόρεμα στο χρώμα της μέντας με λευκά πουά σε ένα αέρινο ύφασμα. Ένα ρούχο που μπορεί να μοιαζει απλό, ή ακόμη και μινιμαλιστικό με την πρώτη ματιά, αλλά που αποκαλύπτει αρκετές εκπλήξεις με μια πιο προσεκτική ματιά. Για παράδειγμα, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά ανακαλύπτουμε την ενσωματωμένη ζώνη και το παιχνίδι των μανικιών, έναν όγκο που δημιουργείται με ένα άλλο κομμάτι πανομοιότυπου υφάσματος, σχεδόν σαν στρώση. Και ακριβώς στα μανίκια είναι το πιο ενδιαφέρον: ένα  άνοιγμα στο επάνω μέρος τους το οποίο αποκαλύπτει ένα από τα πιο σχολιασμένα στοιχεια στην εξωτερική εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια: τα πολύ γυμνασμένα χέρια της.

 

Με έναν χαμηλό κότσο που στα μαλλιά που αποκάλυπτε τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της, η βασίλισσα Λετίσια συνδύασε αυτό το μοναδικό φόρεμα με τσάντα και γόβες σε λευκό και smokey μακιγιάζ στα μάτια στους τόνους του καφέ.

MADRID, SPAIN – OCTOBER 12: King Felipe VI of Spain, Queen Letizia of Spain and Princess Sofia of Spain attend the National Day Military Parade on October 12, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Πηγή: marieclaire.gr