Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μαγιό χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα παλιό t-shirt και λίγα σπιτικά αντικείμενα που ήδη έχετε. Πιάστε δουλειά!

Πιο συγκεκριμένα θα χρειαστείτε: 1 μεγάλο παλιό t-shirt (αν τα δικά σας είναι όλα μικρά μπορείτε να πάρετε ενός άντρα φίλου σας που θα είναι σίγουρα μεγαλύτερα), ψαλίδι, βελόνα, κλωστή και ένα παλιό μπικίνι σας.

 

Έτσι θα φτιάξετε το πάνω μέρος του μαγιό…

Για να φτιάξετε το πάνω μέρος του μπικίνι ξεκινήστε απλώνοντας το t-shirt στο πάτωμα.

Κόψτε οκτώ λωρίδες υφάσματος (οι οποίες θα σας χρησιμεύσουν για τιράντες) από το κάτω μέρος του t-shirt.

Πάρτε το πάνω μέρος του παλιού μαγιό σας και βάλτε το πάνω στο t-shirt για να δείτε πώς περίπου θα το κόψετε. Καρφιτσώστε το πάνω στο μπροστινό μέρος του t-shirt. Κόψτε γύρω-γύρω το t-shirt μέχρι να σχηματιστεί το μαγιό.

Για να φτιάξετε τις τιράντες πάρτε τις 4 από τις 8 λωρίδες που κόψατε στην αρχή και ράψτε τις στα τελειώματα του μαγιό. Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε χρωματιστά κορδόνια ή και λάστιχα για να κάνετε πιο πολύχρωμο το μαγιό σας. Μόλις το φτιάξετε μπορείτε να κάνετε ό,τι άλλο θέλετε για να το στολίσετε (να βάλετε, στρασάκια ή και να το βάψετε με ειδική βαφή για ρούχα) ή και να το αφήσετε όπως είναι.

Έτσι θα φτιάξετε το κάτω μέρος του μαγιό.

Για να φτιάξετε το κάτω μέρος του μπικίνι θα χρειαστείτε το πίσω μέρος του t-shirt.

Πάρτε το κάτω μέρος του παλιού σας μαγιό και ανοίξτε το αν είναι κορδονάκι. Απλώστε το πάνω στο t-shirt και καρφιτσώστε το καλά. Έπειτα κόψτε το γύρω-γύρω. Πάρτε τις υπόλοιπες 4 λωρίδες που κόψατε στην αρχή και ράψτε τις έτσι πως φαίνεται στην εικόνα. Δέστε τις λωρίδες μεταξύ τους και το μαγιό σας είναι πανέτοιμο.

Πηγή: