Φορέστε τα αγαπημένα σας σκουφάκια για να αναδείξετε το στυλ σας.

Φορέστε τα αγαπημένα σας σκουφάκια όχι μόνο για να ζεσταθείτε αλλά και για να αναδείξετε το στυλ σας.

Έχω την αίσθηση ότι όλες έχετε ένα αγαπημένο σκουφάκι στη ντουλάπα σας, που ίσως να μην το φοράτε συχνά γιατί το θεωρείτε πιο sportive casual αξεσουάρ. Είναι ώρα λοιπόν να ξεχάσετε ότι είχατε στο νου σας για τα σκουφιά και να ξεπεράσετε τους κατεστημένους κανόνες του στυλ. Τα σκουφιά είναι πολύ στυλάτα αξεσουάρκαι εκτός ότι θα σας προστατεύσουν από τις κρύες μέρες του χειμώνα, θα κάνουν τη διαφορά στο στυλ σας.

Είναι ιδιαίτερα cool και είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε το ύφος που θέλετε στο outfit σας ενώ μπορείτε να τα συνοδεύσετε με όλα τα casual ντυσίματα σας. Βάλτε την stylish πινελιά ενός loose σκούφου στο cozy πουλόβερ σας, το jean σας και το leather jacket σας. Επίσης, το κλασσικό παλτό σαςμπορεί να γίνει πιο μοδάτο και funky μ’ένα κομψό σκουφάκι. Μην ξεχνάτε πως η στυλιστική δύναμη των αξεσουάρ είναι μεγάλη για να κάνετε εμφανίσεις που θα ξεχωρίζουν.

Τολμήστε το χρώμα στο σκουφάκι σας για να δώσετε ένταση σ’ένα πολύ απλό outfit ή total black look σας. Ακόμη, μπορείτε να ισορροπήσετε και να δώσετε μια πιο casual και χαλαρή αύρα σ’ένα επίσημο ντύσιμο σας μ’ένα μάλλινο στυλάτο σκουφάκι.

Να θυμάστε πως τα στυλ γεμάτα αντιθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα! Να είστε λοιπόν δημιουργικές και να την τολμήσετε.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για να ξεχωρίσετε με τα αγαπημένα σας σκουφάκια: