Το καταλαβαίνουμε, η έλλειψη ντουλάπας στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη ταλαιπωρία. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δεν χρειάζεστε μια κανονική ντουλάπα για να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Με λίγη δημιουργικότητα και λίγη φαντασία μπορείτε να διορθώσετε απλές λύσεις και να πείτε αντίο στο πρόβλημα έλλειψης χώρου. Δείτε παρακάτω 6 ιδέες που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

Μεταλλική κατασκευή: Μια μεταλλική κατασκευή όπως αυτή της παρακάτω φωτογραφίας είναι ένας απλός, οικονομικός και εύκολος τρόπος δημιουργίας αποθηκευτικού χώρου. Βάλτε μπάρες με κρεμάστρες και συνδυάστε τις με ράφια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κουτιά αποθήκευσης όπου θα τοποθετήσετε τα μικρότερα αξεσουάρ σας. Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη λύση και για φοιτητικό σπίτι.

Ράφι με μπάρα: Βρείτε μια άδεια γωνία στο δωμάτιο σας και επιλέξτε ένα ψηλό σημείο για να τοποθετήσετε ένα ράφι. Κάτω από το ράφι τοποθετήστε μια μπάρα στην οποία θα χωράνε κρεμάστρες. Στο ράφι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ σας ή να βάλετε διακοσμητικά αντικείμενα.

Μεταλλικός σκελετός: Μερικές φορές οι απλές λύσεις είναι και οι πιο πρακτικές. Ένας τετράγωνος μεταλλικός σκελετός αρκεί για να κρεμάσετε τα ρούχα σας, ενώ ταυτόχρονα θα προσθέσει μια minimal διακοσμητική πινελιά στην κρεβατοκάμαρα σας.

Φορητή μονάδα αποθήκευσης: Μια απλή μονάδα αποθήκευσης όπως αυτή στην παρακάτω φωτογραφία θα παρέχει χώρο για τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το σημείο του ανά πάσα στιγμή.

Κάτω από το κρεβάτι: Το κρεβάτι είναι πάντα μια καλή λύση για την αποθήκευση ρούχων και όχι μόνο. Πάρτε κουτιά ή χρησιμοποιήστε παλιές βαλίτσες και βάλτε εκεί ρούχα και αξεσουάρ που είναι εκτός εποχής. Αυτό θα μειώσει σημαντικά τα αντικείμενα σας, τα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας μία από τις παραπάνω ιδέες.

Συρταριέρα: Αν έχετε λίγα χρήματα να διαθέσετε, τότε μια συρταριέρα θα σας λύσει μια για πάντα το πρόβλημά σας. Παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και σίγουρα θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.