Όλοι μας θέλουμε να ασχολούμαστε πολύ λιγότερο με το πλύσιμο των ρούχων τους καλοκαιρινούς μήνες. Πώς τα φέρνει όμως έτσι η ζωή και τα ρούχα (κυρίως τα παιδικά) το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τους χειμερινούς μήνες. Τα παιδιά περνάνε περισσότερες ώρες στη φύση, στην παραλία, στην κατασκήνωση ή απλά στην πλατεία της πόλης ή του χωριού που βρίσκονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ρούχα να λερώνονται σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Σας έχουμε τη λύση Για να μην περάσετε όλο το καλοκαίρι αναρωτώμενοι διαρκώς πώς θα καθαρίσετε τα λερωμένα ρούχα των παιδιών σας, ακολουθήστε τα παρακάτω tips και tricks που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας δώσουν την ελευθερία να απολαύσετε το καλοκαίρι σας μακριά από το πλυντήριο ρούχων και το πλύσιμο στο χέρι.

Λεκές τσίχλας Είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λεκέδες και πριν σας πιάσει πανικός σας έχουμε τη λύση για να τον απομακρύνετε σε χρόνο dt. Πάρτε ένα παγάκι, παγώστε την τσίχλα (μπορείτε να βάλετε το ρούχο μέσα στην κατάψυξη) και στη συνέχεια πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο με το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Active Plus. Η πρωτοποριακή του σύνθεση με τεχνολογία καταπολέμησης των δυσάρεστων οσμών συνδυάζει την καθαριότητα και φρεσκάδα που χρειάζονται τα ρούχα σας αφήνοντας μόνο ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα.

Λεκές γρασιδιού Όλα τα παιδάκια λατρεύουν να κυλιούνται στο γρασίδι, να παίζουν ποδόσφαιρο, να παίζουν κυνηγητό! Μην τους στερήσετε αυτή τη χαρά επειδή φοβάστε μην λερωθούν τα ρούχα τους. Η λύση είναι μια! Πάρτε λίγο καθαρό οινόπνευμα και βάλτε το πάνω στον λεκέ. Τρίψτε για λίγο και στη συνέχεια αφήστε το οινόπνευμα να στεγνώσει. Αμέσως μετά βάλτε απορρυπαντικό ρούχων στον λεκέ και τρίψτε λίγο ακόμα. Ξεπλύντε με κρύο νερό και απλώστε το ρούχο να στεγνώσει. Στη συνέχεια βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο προσθέτοντας υγρό απορρυπαντικό ρούχων.  Το συγκεκριμένο απορρυπαντικό προσφέρει αποτελεσματική καθαριότητα σε λευκά και χρωματιστά ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο λεκές θα απομακρυνθεί εντελώς!

Λεκές αντηλιακού πάνω σε λευκά ρούχα Αρχικά θα πρέπει να αφαιρέσετε όση ποσότητα αντηλιακού μπορείτε και αμέσως μετά να βρέξετε τον λεκέ με κρύο νερό. Στη συνέχεια βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία και προσθέστε ενισχυτικό πλύσης. Το συγκεκριμένο ενισχυτικό πλύσης έχει πρωτοποριακή σύνθεση που ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού και χαρίζει έξτρα λάμψη στα λευκά σας ρούχα.

Λεκές παγωτού Ποιο παιδάκι δεν αγαπάει το παγωτό και ποιο παιδάκι θα φάει παγωτό χωρίς να λερωθεί; Λύστε και αυτό το πρόβλημα μια και καλή διαβάζοντας παρακάτω πώς θα εξαφανίσετε και αυτόν τον δύσκολο λεκέ. Τρίψτε τον λεκέ παγωτού με αλατόνερο και στη συνέχεια βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο προσθέτοντας υγρό απορρυπαντικό ρούχων Active Plus της Endless και ενισχυτικό πλύσης.

Λεκές καρπουζιού Το καρπούζι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα μικρών και μεγάλων. Για να δειώξετε τους λεκέδες καρπουζιού πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα 3 βήματα: 1) γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη μεριά και ρίξτε κρύο νερό στον λεκέ, 2) βάλτε πάνω στον λεκέ ζεστό αποσταγμένο νερό και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά, 3) τοποθετήστε το ρούχο στο πλυντήριο χρησιμοποιώντας τη μαγική συνταγή! Ποια είναι αυτή; Υγρό απορρυπαντικό ρούχων και ενισχυτικό πλύσης.