Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να έχει επανέλθει στο καθημερινό της πρόγραμμα το οποίο εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περιλαμβάνει και γυμναστική.

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ελένη Φουρέιρα έγινε μανούλα φέρνοντας στη ζωή τον γιο της και το σώμα της επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση με ταχύτατους ρυθμούς.

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει επανέλθει στο καθημερινό της πρόγραμμα το οποίο εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περιλαμβάνει και γυμναστική.

Η Ελένη Φουρέιρα θα επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι στις περιοδείες, κοντά στο κοινό της που την αγαπάει, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο της comeback.

Τον τελευταίο ένα χρόνο, επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή, καθώς από την είδηση της εγκυμοσύνης, μέχρι και τους πρώτους μήνες με τον γιο της, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, μένοντας ωστόσο ενεργή στα social media.

Μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στιγμιότυπο από την ώρα της γυμναστικής της. Γυμνάζεται εντατικά ώστε να επανέλθει πλήρως στην προ εγκυμοσύνης εικόνα της.