Στο νησί του πατέρα της.

Στον τόπο καταγωγής του πατέρα της βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού μαζί με την οικογένειά της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση από μια γωνιά του όμορφου νησιού και αποκάλυψε πως νιώθει πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφει στον νησί του Νίκου Νομικού, τη Σχοινούσα.

«Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα», έγραψε για την ακρίβεια.

Φωτογραφίζεται σαν Γαλλίδα σταρ με φόντο τη γαλάζια θάλασσα, χαμογελαστή και χαρούμενη μέσα σε ένα φόρεμα που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι. Το maxi shirt dress της συνδύασε με καφέ slides, γαλάζια κορδέλα στα μαλλιά της και μαύρα γυαλιά ηλίου. Σε όλα τα στιγμιότυπα τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ – πράγμα που δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αφού η Δούκισσα Νομικού στην καθημερινότητά της προτιμά να είναι πιο χαλαρή με το μακιγιάζ της. Άλλωστε, φροντίζει εντατικά το δέρμα της εστιάζοντας στον καθημερινό καθαρισμό και την ενυδάτωση. Φυσικά δεν ξεχνά την αντηλιακή προστασία, αλλά και τις detox μάσκες που εφαρμόζει μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη Σχοινούσα:

Πηγή: maireclaire.gr