Το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου μια κοπέλα την πλησίασε και της εξομολογήθηκε ότι χάρη σε εκείνη αποφάσισε να κυκλοφορήσει με μαγιό στα 26 της χρόνια.

Λίγες ώρες μετά, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δανάη Μπάρκα – Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό, στο μπαλκόνι του σπιτιού της και προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να αγαπήσουν το σώμα αλλά και τον εαυτό τους.

«..κάνε το μπαλκόνι σου,νησί.. Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ.

Κορίτσια μου, αγόρια μου, μαμάδες μπαμπάδες.. δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας.. με τα ταλέντα μας, με την ομορφιά μας, με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας.. είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι.

Χαμογελάστε, χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς, όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους..γι αυτό, μην κρατάτε κακία. Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Πηγή: