Το ιδανικό combo για τη μεταβατική περίοδο, δείχνει πάντα κομψό.

Στο φθινοπωρινό street style βλέπουμε ήδη έναν συνδυασμό να κερδίζει έδαφος, με όλο και περισσότερες fashion insiders να τον υιοθετούν. Πρόκειται για το combo blazer και φόρεμα, ένα chic look που από celebrities όπως η Katie Holmes, πέρασε και στην καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Αυτά τα δύο κομμάτια συνδυάζουν το masculine με το θηλυκό στυλ, γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος συνδυασμός θεωρείται τόσο επιτυχημένος. Το σακάκι και το φόρεμα, ορίζουν το νέο smart chic look και δημιουργούν μια εμφάνιση κατάλληλη και για το γραφείο και για τα after office drinks.

 

Ο οδηγός του φθινοπώρου 2022, περιλαμβάνει τα απαραίτητα φορέματα και blazer που χρειάζεστε τώρα, για εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Ένα μαύρο σακάκι είναι must, όπως και ένα δερμάτινο blazer, που θα συνδυάσετε με printed fall φορέματα. Το καρό σακάκι είναι κατάλληλο για το γραφείο και ταιριάζει με τα casual πλεκτά φορέματα που είναι μεγάλη τάση φέτος.

Αν ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μονοχρωματικά outfits, τότε επιλέξτε φορέματα και σακάκια στον ίδιο τόνο, αλλά με διαφορετική υφή, όπως ένα δερμάτινο blazer με ένα knit dress. Αντίστοιχα αν επενδύσετε σε ένα leopard dress που είναι πάντα trend, τότε προτιμήστε ένα καμηλό blazer.

Ο συνδυασμός σακάκι και φόρεμα, είναι ιδανικός γι’ αυτή τη μεταβατική εποχή που διανύουμε, αφού ακόμα δεν χρειαζόμαστε ένα πιο ζεστό πανωφόρι, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε αυτό το combo από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρκεί να έχετε στη διάθεσή σας τα σωστά κομμάτια.

Πηγή: vogue.gr