Την άνοιξη, η διάθεση και το στιλ μας, συνδυάζονται και λάμπουν μαζί.

Η αλλαγή της σεζόν από τον χειμώνα στην άνοιξη φέρνει πάντα κάτι ελπιδοφόρο, μια ανάσα φρέσκου αέρα και μια αίσθηση ανανέωσης που μόνο να λάμπουμε μπορεί να μας κάνει. Κάτι που μπορούμε να ενισχύσουμε και οι ίδιες, μέσα από τις επιλογές που κάνουμε κάθε μέρα σχετικά με την εμφάνισή μας και τους τρόπους που βρίσκουμε για να βάλουμε λίγη έξτρα λάμψη στην πεζή πραγματικότητα.

Έτσι, μετά τα λαμπερά σύνολα των γιορτών και τα στοιχεία όπως οι παγιέτες και τα shiny υφάσματα που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε στα ρεβεγιόν και στα winter parties, την άνοιξη το στιλ μας απλοποιείται μεν, όσον αφορά τα ρούχα, γίνεται όμως το ίδιο ή και παραπάνω λαμπερό εάν προσθέσουμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Ένα κόσμημα έρχεται πάντα να δώσει το συγκεκριμένο twist και φέτος, μας καλεί να κάνουμε αυτό ακριβώς, να «λάμψουμε» μέσα από τα ευφάνταστα και τόσο μα τόσο ανοιξιάτικα σχέδιά της, που κοιτώντας τα και μόνο μας φτιάχνει η διάθεση.

Κρεμαστά σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με χαριτωμένες μέλισσες, δαχτυλίδια σε σχήμα κορώνας, σύμβολα που απεικονίζουν καρδιές και ουράνια τόξα, γίνονται οι μαγικές πινελιές που θα «φωτίσουν» ακόμα και ένα σύνολο με τζιν και λευκό T-shirt ή ένα απλό ανοιξιάτικο λευκό φόρεμα.