Η star φούστα για το φθινόπωρο 2022, είναι μίνι και πλισέ.
Η micro skirt είναι το trend που όρισε την περσινή σεζόν. Το φθινόπωρο 2022 όμως ανήκει στην πλισέ μίνι φούστα που ήδη θεωρείται η απόλυτη τάση. Με τη neo-school girl αισθητική να γίνεται όλο και πιο δυνατό trend και το modern preppy να παραμένει super cool, εδώ και αρκετούς μήνες βλέπουμε κομμάτια όπως το bomber jacket, τα loafers και το κλασικό πουκάμισο να θεωρούνται hero pieces της γκαρνταρόμπας. Τώρα σε αυτή τη shopping list προσθέτουμε και την πλισέ μίνι φούστα, που ολοκληρώνει το συγκεκριμένο στυλ και θεωρείται ήδη essential.

Οι συνδυασμοί με πλισέ φούστα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσθέσουμε την πλισέ μίνι φούστα στο στυλ μας. Με loafers και πουκάμισο είναι ίσως ο πιο αναμενόμενος συνδυασμός. Μπορούμε όμως να φορέσουμε αυτό το κομμάτι και με φούτερ και sneakers, αλλά και με ένα oversized blazer. Με δερμάτινο τζάκετ και lug-sole boots, δημιουργείτε το πιο hot combo του φθινοπώρου. Στις πρώτες fall εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε την πλισέ μίνι φούστα με ένα πλεκτό πουλόβερ, ενώ προς το παρόν αρκεί ένα oversized T-shirt.

Η πλισέ μίνι φούστα, χάρη στην Α γραμμή της, κάνει την σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλόλιγνη και κολακεύει τα πόδια. Αυτό το φθινόπωρο το combo μίνι φούστα και σακάκι είδαμε να πρωταγωνιστεί στα catwalks, οπότε είναι ο πρώτος συνδυασμός που θα κάνετε με τη μίνι φούστα. Κρατήστε χώρο στην γκαρνταρόμπα σας γι’ αυτό το skirt trend, γιατί όλα δείχνουν πως αυτή η τάση θα γίνει viral. Οι street stylers και οι Instagrammers έχουν ήδη υποκύψει στην τάση. Θα ακολουθήσετε το trend;

Για ένα πιο cool outfit, φορέστε την πλισέ φούστα με ένα cropped shirt.

ΓΙΩΤΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: vogue.gr