Θηλυκά και αέρινα, τα μακριά φορέματα αποτελούν την διαχρονικά καλύτερη λύση για τις ζεστές ημέρες. Είτε για μια απόδραση στην παραλία, είτε για μια πολυάσχολη μέρα στην πόλη ή ακόμα και για ένα φανταχτερό νυχτερινό σουαρέ, δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση για την οποία ένα μάξι φόρεμα δεν αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Τα φορέματα μέχρι τον αστράγαλο (ή και πιο μακριά) είναι τόσο ευέλικτα χάρη στην τεράστια ποικιλία υλικών, μοτίβων και σχεδίων στην οποία διατίθενται.

 

Σας αρέσει η ιδέα να δοκιμάσετε ένα μάξι φόρεμα, αλλά δεν είστε σίγουρες από πού να ξεκινήσετε; Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας για κάθε περίσταση, budget και σωματότυπο.

Επιπλέον, είναι ιδανικά για τη ζέστη αλλά και για αργότερα, τη μεταβατική περίοδο μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου. Όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας τζιν και οι νύχτες αρκετά δροσερές για να βάλουμε μίνι χωρίς καλσόν, ένα μάξι φόρεμα είναι η απάντηση. (Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο πρόωρο δεδομένου ότι είναι ακόμα καλοκαίρι, αλλά είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένες.)